Avasta Vene köögi surematu klassika, mis sünnib Läänemaal, Haapsalus – Emme Köök katab sinu laua nii soolaste kui ka magusate hõrgutistega.

Haapsalus valmivad kahe õe Jelena ja Olga käe ja kaubamärgi Emme Köök nime all mõnusad, lihakad käsitsi valmistatud erinevate täidistega pelmeenid, tšeburekid, magusad ja soolased vareenikud ning hoidised, mahlad ja küpsetised.

Jelena ja Olja lihtsalt armastavad kokkamist!

“Söögi tegemine on olnud meie kirg ja meil rõõm, et saame seda kõike ka teile pakkuda, kallid sõbrad!

Kas teie teate, kuidas päriselt ühed head lihakad pelmeenid maitsevad?
Kas olete proovinud mõnusaid vareenikuid, mille täidiseks on kohupiim või kartul?
Meie teame ja soovime seda kõike ka teiega jagada!

Pelmeenide ja vareenikute retseptid on traditsioonilised ja neid on perekonnas edastatud põlvest põlve. Nüüdseks on retsept täiustatud väikeste salanippidega, kus ei ole unustatud traditsiooni, armastust ja hoolt, mis sinna juurde alati kuulunud on.
Iga viimne kui üks pelmeen ja vareenik on voolitud käsitsi. Ka täidiste osas võite meid julgelt usaldada – ka siin on kõik ise tehtud, enamasti ka ise kasvatatud või korjatud.

Oma missioonis soovime teieni tuua just selle koduse, armastuse ja hoolega tehtud toidu. Ja meil on veel palju palju põnevat plaanis, mis kindlasti üllatab teid ja teie maitsemeeli!”

Jelena Jostman ja Olga Kuldmeri, Emme Köögi perenaised